in

Luka Basi prvi put na slovenskom “Skrito v raju”

Popularni pjevač Luka Basi, koji na YouTubeu bilježi više od 250 milijuna video pregleda, te koji impresionira publiku u regiji, ovo će ljeto popratiti svojom prvom slovenskom pjesmom.

S pjesmom “Skrito v raju” Luka Basi ostaje vjeran svom stilu i romantičnoj melodiji zabavne glazbe koja mu cijeli život odzvanja u ušima: “Neko vrijeme sam se bojao da moje skladbe na slovenskom neće imati takve magije, ali potajno sam znao da će doći vrijeme kada će me nešto porenuti i da ću napraviti i ovaj korak.”

Sada je došao trenutak kada je izašao iz svoje zone komfora: “Volim iznenađivati. I privatno i u glazbi. No, teško je izaći iz zone komfora. Sve više nastupamo po Hrvatskoj. Hitovi koje sam snimio postali su hitovi na zabavama, s obje strane granice. Ostajem vjeran svojoj priči i ustrajem na tom putu, ali stvarati i na lijepoj našoj čini mi se (barem u mom slučaju) nešto novo, svježe i nešto na što me fanovi, mediji i kolege već duže vrijeme potiču.”

U svojoj novoj pjesmi Luka vas vodi tamo gdje se, barem kao izvođač, najbolje osjeća – u priču protkanu emocijama sa začinom mora. “Ja sam ti sve, crno i bijelo, anđeo i đavo, možeš me voljeti, možeš me pretvoriti u ništa. Ti si mi sve, biser u školjci, usred oceana. Ako te nađem, sve će biti za nas, sve dobro i zlo, skriveno u raju”