in

Josipa Lisac u dvorištu ALU 25. rujna

Koncert Josipe Lisac koji se trebao održati u dvorištu ALU u Ilici ipak je odgođen. Rizik nove kiše jednostavno je prevelik, a gotovo sve prognoze najavljuju grmljavinske pljuskove oko 20:00h. Novi datum koncerta objaviti ćemo u ponedjeljak. Kupljene ulaznice vrijede naravno i za novi termin, a oni kojima novi datum neće odgovarati, moći će odmah ostvariti povrat novca.

Koncert Josipe Lisac koji se trebao održati prošli tjedan dobio je novi termin, srijedu 30. rujna, dok lokacija ostaje ista, dvorište Akademije likovnih umjetnosti u Ilici 85.

Josipa Lisac održat će koncert u petak, 25.09.2020. godine, u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Naša najveća glazbena umjetnica na intimnom nastupu u prekrasnom ambijentu dvorišta ALU podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama te premijerno u Zagrebu izvesti i svoj aktualni single “Daleko”. Biti će ovo prvi Josipin zagrebački koncert nakon Šalate, srpnja 2019., kada je nastupila na rasprodanoj pozornici u centru grada, pred 4.500 ljudi. Nažalost, globalna situacija rezultirala je time da je njezin idući koncert na svega 10% kapaciteta od Šalate, što će vrlo vjerojatno značiti i brzu rasprodaju.

Samo 400 ulaznica po cijeni od 160 kuna u prodaju kreće ovaj petak, 11. rujna od 9:00, na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr.