in

“Jaka sam ti ja” nova pjesma Magazina posvećena je svim ženama

Članovi grupe Magazin vrijeme u izolaciji i pauzi od koncerata iskoristili su na najbolji način snimivši novu pjesmu i spot “Jaka sam ti ja”. Pjesma je jaka i snažna poruka svim ženama, koju je svojim tekstom poslala Vjekoslava Huljić, a totalno novim, tvrđim zvukom upotpunio Tonči Huljić. Ovakav novi zvuk dokaz je da se Magazin i nakon četiri desetljeća postojanja uspješno snalazi u svim glazbenim trendovima trendovima te privlači nove generacije.

Andrea Šušnjara ove je godine proslavila deset uspješnih godina u grupi, a zadovoljstvo zbog nove pjesme kakvu je priželjkivala ne krije:
“Pjesma se izvorno trebala zvati “Samo da se zna”, što je zapravo naš prvi odabir, ali budući uvijek volim uključiti publiku oko novog singla i čuti njihovo mišljenje, odlučila sam da na svojim društvenim mrežama napravim malu anketu i uključim fanove u odluku konačnog naslova pjesme. Glasovi su bili podijeljeni između “Samo da se zna” i “Jaka sam ti ja”, pa smo odlučili ugoditi i jedinima i drugima ponudivši im oba naslova. Nova pjesma nosi snažnu poruku i ulijeva nadu da i nakon tmurnog razdoblja u životu uvijek dolazi sunce. Snimili smo je u prvim danima 2020. godine prije turneje u Australiji i planirali smo odmah po povratku snimiti video spot i pustiti pjesmu vani, međutim kao i svima virus COVID-19 nam je pomrsio planove pa smo se bacili na posao odmah nakon što su mjere popustile. Ovo je tip pjesme u kojoj se pronalazim, koje volim i ovo sam ja. Nadam se da će i ova pjesma pronaći svoj put do publike i da ćete je zavoljeti baš kao i ja. Pjesmu ćemo premijerno izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama kojem se uvijek posebno radujemo i svake godine rado vraćamo.”

Režiju video spota potpisuje Vojan Koceić, a produkciju Pilot studio iz Splita. Vrelim plesnim scenama, atraktivna Andrea uspjela je prenijeti poruku pjesme i to u dominatnom stylingu za koji se pobrinuo Skandal store. Da je pogođen pokazuje lavina pozitivnih komentara na društvenim mrežama, posebice muškog spola.